Formålet med vår spørreundersøkelse

Formålet med spørreundersøkelsen er å få mer kunnskap om hvilke behov og ønsker det er i markedet, slik at vi kan legge til rette for å møte disse behovene og ønskene på best mulig måte.

Samtykke

Ved deltakelse i vår anonyme spørreundersøkelse samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler, samt at informasjonen du gir, lagres og brukes til markedsundersøkelsesformål. 

Du kan selv velge å oppgi personlige opplysninger som gjør det mulig å identifisere deg, slik som navn, telefonnummer eller e-postadresse. Dette må til dersom du ønsker at vi skal kontakte med på et senere tidspunkt. 

Hvordan bruker vi opplysningene

De innsamlede opplysningene brukes bare for å få bedre kunnskap om hvordan vi best mulig kan legge til rette for at vi møter behov og ønsker i markedet.

Oppbevaring og sletting av opplysninger

Vi lagrer opplysninger fra spørreundersøkelseså lenge de er relevante for formålet. Tilgang til opplysningene gis kun til en begrenset del av våre ansatte, og kun når det er nødvendig ut fra formålet med behandlingen.  

Dine rettigheter – innsyn og retting

Etter personopplysningsloven § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om en selv. Du kan når som helst be om at opplysningene endres eller slettes. Ved spørsmål om innsyn kan vi kreve særskilt legitimasjon for å sikre oss mot feilaktig utlevering av personopplysninger.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside (som tar dette i bruk). Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes, men dette kan administreres om ønskelig. Informasjonskapslene inneholder opplysninger som for eksempel innstillingene dine eller profilinformasjonen din for et nettsted.

Vi bruker informasjonskapsler for å analysere det generelle brukermønsteret på våre nettsider, samt til å gi deg skreddersydd informasjon og markedsføring.

Informasjonskapslene gjør det mulig å:
• Frekvensstyre annonser på bakgrunn av aktivitet
• Se brukeradferd på nettstedet i forhold til den direkte annonsering som skjer
• Samle informasjon om produktinteresse for å presentere mer relevante annonser
• Målrette annonser til utvalgte kundegrupper

Du kan selv bestemme om du ønsker å akseptere eller avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler gjennom innstillinger i nettleseren din.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig er Lindås Tomteselskap AS. Org.nr: 936 838 677

Kontaktinformasjon:
Lindås Tomteselskap AS, Hagellia 4, 5914 Isdalstø
E-post: post@lindtomt.no
Tlf: 56 35 67 90